Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do miski TCC wyposażonej w mieszadło wlej olej, wsyp wieprzowinę, cebulę i czosnek. Nastaw program na 5 minut.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 2
Następnie dodaj buraki, łodyżki, pietruszkę, marchewkę i ziemniaki, gotuj przez 5 minut.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Wlej bulion i wmieszaj koncentrat pomidorowy, duś przez 10 minut.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Następnie dodaj kapustę i liście botwinkowe i uruchom program P2 slow cook na 10 min.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 5
Pod koniec gotowania dodaj śmietankę, dopraw cukrem, solą, pieprzem i octem do smaku. Ostatnie 5 minut. Zupę podawaj posypaną koperkiem.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)