Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Bulion rybny: Włóż do misy Companion mieszadło. Podziel rybę na filety i oczyść z łusek i ości. Szkielet ryby w całości (bez skrzeli) wrzuć do misy wraz z obranymi i pokrojonymi w kostkę warzywami i przypraw zielem angielskim, pieprzem i solą. Włącz program automatyczny zupa (P2), ustawiając czas na 60 minut. Gotowy wywar przecedź i wlej z powrotem do misy.
program: Zupy z kawałkami warzyw (P2)
Krok 2
Do misy Companion z mieszadłem wlej bulion. Zdejmij skórę z każdej z ryb i pozbądź się ości. Ryby pokrój na kostki wielkości około 2 cm a grzyby posiekaj niezbyt drobno.
Krok 3
Do bulionu w misie dodaj grzyby. Nastaw na program P2 na 90° C na 25 minut. Po 10 minutach do misy dodaj wszystkie ryby. Na samym końcu dodaj estragon. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
program: Zupy z kawałkami warzyw (P2)
Krok 4
Serwuj na ciepło z odrobiną śmietany.