przepisy

6 szt. MARCHEWKA

1 szt. KORZEŃ SELERA

1 szt. PIETRUSZKA

1 l BULION WARZYWNY

1 łyżka MASŁO

2 cm IMBIR

1 porcja SÓL, CZARNY PIEPRZ


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Warzywa i imbir obrać i pokroić w grubą kostkę.

Krok 2

Warzywa umieścić w misie z ostrzem. Ustawić obroty na 9, czas: 30s.

program: manualny

akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia

temperatura: 0

prędkość: 9

czas: 0

Krok 3

Dodać masło i uruchomić program Slow Cook P1

program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)

Krok 4

Następnie zalać bulionem, dodać przyprawy i ustawić program Soup P1.

program: Zupy - Kremy (P1)