Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę, marchew, ziemniaka i dynię obieramy i kroimy na nieduże kawałki umieszczamy w misie z nożem tnącym obroty 8 czas 40sekund.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 8
czas: 40
Krok 2
Dodajemy łyżkę oliwy, curry i ustawiamy program slowcook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Następnie dodajemy do misy bulion- ustawiamy program soup P1. Na koniec doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
program: Zupy - Kremy (P1)
Krok 4
W międzyczasie jabłko kroimy na cienkie plastry i karmelizujemy na patelni z masłem i miodem oraz odrobiną świeżego tymianku. Podajemy zupę z przygotowanymi jabłkami, świeżo zmielonym pieprzem i listkami tymianku.