Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Pierś z kurczaka pokrój w kostkę. Obierz czosnek i cebulę. Cebulę pokrój w dużą kostkę. Czosnek posiekaj. Pieczarki pokrój na plastry a paprykę w paski. Obrane ziemniaki pokroić w kostkę
Krok 2
Do misy z założonym ostrzem tnącym włożyć pokrojoną cebulę i czosnek i miksować 5 minut przy prędkości 10.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 10
czas: 1
Krok 3
Dodaj mięso i pieczarki
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 4
Dolej bulion, dodaj ziemniaki, paprykę oraz przyprawy. Ustwa program Slow Cook P2 na 100 C na 20 minut .Na końcu dodać przecier pomidorowy i majeranek.
program: Zupy z kawałkami warzyw (P2)