Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Jagnięcinę pokroić. Cebulę i czosnek obrać i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 20 sekund przy prędkości 12.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0
Krok 2
Zastąpić ostrze mieszadłem. Dodać olej i na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po zakończeniu programu dodać bulion, jagnięcinę, pomidory, koncentrat pomidorowy, natkę pietruszki i ugotowany ryż. Doprawić solą i pieprzem, a następnie na 1 godzinę uruchomić program Slow Cook P2. RADA: Ta gęsta zupa jest bardzo pożywna. By uzyskać rzadszą zupę, należy zwiększyć ilość bulionu, nie przekraczając poziomu MAX misy.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)