Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Rabarbar obieramy i kroimy na mniejsze kawałki.
Krok 2
Masło z cukrem ucieramy w trybie manualnym za pomocą końcówki do ubijania przez 1 minutę na prędkości 7.
program: manualny
akcesoria: Trzepaczka
temperatura: 0
prędkość: 7
czas: 1
Krok 3
Dodajemy wszystkie pozostałe składniki i mieszamy na prędkości 5 przez 15-20 sekund, aż wszystko się połączy.
program: manualny
akcesoria: Trzepaczka
temperatura: 0
prędkość: 5
czas: 15
Krok 4
Masę przelewamy do foremki od spodu wyłożonej papierem do pieczenia, a po bokach wysmarowaną masłem. Na wierzchu układamy rabarbar, posypujemy cukrem i posypujemy płatkami migdałowymi.
Krok 5
Pieczemy 45 minut w 180 stopniach przez 45 minut (góra/dół). Po wystygnięciu możemy posypać ciasto cukrem pudrem.