Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Zdejmij skórę z łososia.
Krok 2
Obierz szalotkę i przekrój na 4 kawałki. Umieść ją w misie wyposażonej w Ostrze Ultrablade. Miksuj przy prędkości 12 przez 30 sekund. Wyjmij do oddzielnej miski. Na desce pokrój obrane i wypestkowane awokado w drobną kostkę.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.5
Krok 3
Do misy włóż Ostrze Ultrablade, następnie łososia i przy prędkości 10 miksuj przez 45 sekund.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 10
czas: 0
Krok 4
Po tym czasie wyjmij rybę, wymieszaj z szalotką w oddzielnej misce, dodaj ogórka oraz awokado (na początek połowę, więcej jeśli zajdzie taka potrzeba) dopraw tatara do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny
Krok 5
Podawaj udekorowanego czerwoną ikrą.