przepisy

TATAR Z ŁOSOSIA

recipe time 5 min
recipe portion 4 porcje

300 g ŚWIEŻY ŁOSOŚ

120 g WĘDZONY ŁOSOŚ

1 szczypta MIELONY IMBIR

1 szt. PĘCZEK SZCZYPIORKU

3 kropla TABASCO®

2 łyżka OLIWA Z OLIWEK

1 szt. SOK Z 1 LIMONKI

1 szczypta SÓL

1 szczypta KOLOROWY PIEPRZ


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Obrać cebulę, przekroić na pół i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 20 sekund przy prędkości 12.

Krok 2

Posiekać szczypiorek. Umieścić pozostałe składniki w misie i miksować przez 30 sekund przy prędkości 6.

Krok 3

Serwować schłodzone. OSTRZEŻENIE: Danie to zawiera surową rybę i należy je zjeść natychmiast po przyrządzeniu.