Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Szalotki obrać, przekroić na pół i umieścić wraz z kaparami i korniszonami w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 10 sekund przy prędkości 12, a następnie przełożyć do innego naczynia.
Krok 2
Wołowinę pokroić w kostkę, włożyć do misy i miksować przez 10-20 sekund przy prędkości 12. Natkę pietruszki drobno posiekać. ( ilość natki pietruszki proszę dostosować do swojego smaku )
Krok 3
Mięso wymieszać z cebulą, kaparami i korniszonami. Dodać musztardę, natkę pietruszki, Tabasco®, sos Worcestershire i żółtka. Doprawić solą oraz pieprzem i wymieszać.
Krok 4
Podzielić na cztery talerze. Podawać ze świeżym pieczywem . RADA: Tatar należy zjeść natychmiast po przygotowaniu.