Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Obrać ząbki czosnku i przekroić na pół. Umieścić w misie wyposażonej w ostrze tnące i miksować przy prędkości 11 przez 30 sekund. Zebrać czosnek szpatułką ze ścianek misy.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 30
Krok 2
Wymienić ostrze na mieszadło. Dodać oliwę, szczyptę soli, paprykę, kmin rzymski i sok z limonki. Włączyć program Slow Cook P1 na 3 minuty.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Pokroić rybę w kostkę. Dodać do misy razem ze skrobią rozrobioną w bulionie oraz ziołami. Włączyć program Slow Cook P3. RADA: Możesz zastąpić żabnicę krewetkami lub kurczakiem.
program: Wolne gotowanie - Risotto (P3)