Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Ząbki czosnku obrać, umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 10 sekund z prędkością 12.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 10
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać oliwę z oliwek, szczyptę soli, przyprawy i sok z limonki. Na 3 minuty uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Pokroić jagnięcinę w kostkę. Po zakończeniu programu dodać jagnięcinę i bulion, doprawić solą. Na 45 minut uruchomić program Slow Cook P2.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Podawać posypane posiekaną kolendrą i pietruszką wraz z kuskusem.