przepisy
Tefal i-Companion

Tefal i-Companion

Tefal Companion XL

Tefal Companion XL

Tefal i-Companion XL

Tefal i-Companion XL

80 g CEBULA CZERWONA

100 g PAPRYKA CZERWONA

250 g CUKINIA

250 g KOPER WŁOSKI

2 ząbek ZĄBEK CZOSNKU

300 g POMIDORY

50 ml OLIWA Z OLIWEK

200 ml BULION WARZYWNY

1 łyżeczka CYNAMON

1 łyżeczka IMBIR

1 łyżeczka KMIN RZYMSKI

1 szczypta SÓL

1 szczypta CZARNY PIEPRZ


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

1 Cebulę obrać i grubo posiekać. Paprykę umyć, oczyścić i pokroić. Cebulę i paprykę umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i mieszać przez 15 sekund przy prędkości 11.

program: manualny

temperatura: 0

prędkość: 11

czas: 0

Krok 2

2 Ostrze zastąpić mieszadłem. Ząbki czosnku rozgnieść nożem, a następnie umieścić w misie razem z oliwą z oliwek. Na 4 minuty uruchomić program Slow Cook P1.

program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)

Krok 3

3 Cukinię, koper włoski i pomidory pokroić. Dodać bulion, przyprawy i warzywa. Doprawić solą i pieprzem. Na 40 minut uruchomić program Slow Cook P2.

program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)

Krok 4

4 Podawać na gorąco lub zimno. Przed podaniem posypać posiekaną kolendrą.

Krok 5

1 Cebulę obrać i grubo posiekać. Paprykę umyć, oczyścić i pokroić. Cebulę i paprykę umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i mieszać przez 15 sekund przy prędkości 11.

program: manualny

temperatura: 0

prędkość: 11

czas: 0

Krok 6

2 Ostrze zastąpić mieszadłem. Ząbki czosnku rozgnieść nożem, a następnie umieścić w misie razem z oliwą z oliwek. Na 4 minuty uruchomić program Slow Cook P1.

program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)

Krok 7

3 Cukinię, koper włoski i pomidory pokroić. Dodać bulion, przyprawy i warzywa. Doprawić solą i pieprzem. Na 40 minut uruchomić program Slow Cook P2.

program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)

Krok 8

4 Podawać na gorąco lub zimno. Przed podaniem posypać posiekaną kolendrą.

Krok 9

1 Cebulę obrać i grubo posiekać. Paprykę umyć, oczyścić i pokroić. Cebulę i paprykę umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i mieszać przez 15 sekund przy prędkości 11.

program: manualny

temperatura: 0

prędkość: 11

czas: 0

Krok 10

2 Ostrze zastąpić mieszadłem. Ząbki czosnku rozgnieść nożem, a następnie umieścić w misie razem z oliwą z oliwek. Na 4 minuty uruchomić program Slow Cook P1.

program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)

Krok 11

3 Cukinię, koper włoski i pomidory pokroić. Dodać bulion, przyprawy i warzywa. Doprawić solą i pieprzem. Na 40 minut uruchomić program Slow Cook P2.

program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)

Krok 12

4 Podawać na gorąco lub zimno. Przed podaniem posypać posiekaną kolendrą.