Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Obrać czosnek i cebulę. Paprykę pokroić w kostkę. Składniki umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym, a następnie miksować przez 20 sekund przy prędkości 11. Ostrze zastąpić mieszadłem.
Krok 2
Szpatułką zebrać posiekane warzywa ze ścianek na środek misy i dodać oliwę oraz przyprawy. Uruchomić na 8 minut program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Kurczaka pokroić w kostkę. Po zakończeniu programu dodać kurczaka oraz bulion i doprawić solą. Na 30 minut uruchomić program Slow Cook P2.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Podawać z kuskusem przygotowanym zgodnie z instrukcjami podanymi na opakowaniu. RADA: Danie podawaj ze świeżą kolendrą.