Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę obrać i pokroić na ćwiartki. Do misy założyć ostrze ultrablande, zamknąć pokrywę i ustawić obroty 11, przez otwór w pokrywie wrzuć cebulę
Krok 2
Kapustę pokroić na ósemki, wyciąć głębie. Wyjąć nóż z misy i włożyć trzpień od szatkownicy, nałożyć tarczę z oznaczeniem I. Zamknąć pokrywę od szatkownicy. Ustawić obroty 10 Przez otwór w pokrywie wkładać części kapusty .
Krok 3
Zmienić tarczę od szatkownicy , na tarczę z oznaczeniem A. Zamknąć pokrywę od szatkownicy, ustawić obroty 10. Przez otwór w pokrywie włożyć marchewkę a następnie jabłko. Otwórz pokrywę i wyjmij z misy tarczkę i trzpień.
Krok 4
Dodaj majonez i ocet jabłkowy , dopraw solą i pieprzem do smaku. Wymieszaj szpatułką. Przełóż surówkę do miseczki i wstaw na 30 min do lodówki.