Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę i czosnek obrać i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 15 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 0
Krok 2
Zastąpić ostrze mieszadłem, następnie dodać curry, opłukaną soczewicę, olej, liść laurowy i 650 ml wody. Uruchomić program Slow Cook P2 na 20 minut przy temperaturze 100°C.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 3
Po zakończeniu programu, pokroić rybę na małe kawałki i dodać do misy. Ponownie uruchomić program P2 na 10 minut przy temperaturze 100°C. Podawać na gorąco lub na zimno.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
RADA: Jeśli chcemy, by soczewica była ugotowana na miękko, należy wydłużyć czas gotowania o kilka minut.