przepisy
Tefal Companion XL

Tefal Companion XL

Tefal i-Companion XL

Tefal i-Companion XL

1 szt. szklanka upieczonych batatów

250 ml SOK POMARAŃCZOWY

250 ml sok jabłkowy

1 łyżeczka świeżego startego imbiru

1 szt. 1/3 szklanki mąki migdałowej


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Bataty umyć, pokroić na plastry, ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, przykryć kawałkiem folii aluminiowej i piec przez 35 minut w 180°C do miękkości.

Krok 2

Wyjąć miąższ ze skórki i odmierzyć 1 szklankę. Ostudzić. Do misy CC z ostrzem do blendowania włożyć ostudzone bataty, wlać sok pomarańczowy i jabłkowy, dodać mąkę z migdałów i imbir, dokładnie zmiksować. Przelać do szklanek. Można tez dodać nasiona chia.

program: manualny

akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade

temperatura: 0

prędkość: 12

czas: 0