Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Marchew obrać i pokroić w 5 cm słupki, kalafior i brokuł podzielić na różyczki.
Krok 2
Marchewki włożyć do misy, zalać bulionem do podziałki MAX bez mieszadła. Ustawić temperaturę 100°C czas 10min.
program: manualny
temperatura: 100
prędkość: 0
czas: 10
Krok 3
Po tym czasie do bulionu z marchewkami włożyć brokuł i kalafior, umieścić koszyk do gotowania na parze, włożyć do niego rybę. Ustawić temperaturę 100°C czas 15min.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 0
czas: 15
Krok 4
Po zakończeniu rybę ułożyć na talerzu, z odcedzonymi warzywami i komosą ryżową. Rybę i warzywa posolić. Do smaku można filet skropić kilkoma kroplami cytryny.