Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę obrać i grubo pokroić. Paprykę oczyścić i przekroić na ćwiartki. Umieścić cebulę i paprykę w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 15 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 0.15
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Ząbki czosnku rozgnieść nożem i umieścić w misie razem z oliwą. Na 8 minut uruchomić program Slow Cook P1 ze zdjętą zatyczką w pokrywie.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Cukinię, bakłażana i pomidory pokroić na kawałki.
Krok 4
Po zakończeniu programu dodać bulion i warzywa. Doprawić solą i pieprzem i na 30 minut uruchomić program Slow Cook P2.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 5
Podawać na gorąco lub na zimno. RADA: Ilość poszczególnych warzyw można modyfikować zależnie do gustu.