Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do misy włożyć mieszadło. Dodać rabarbar i 50 g cukru. Smażyć pr. 2/100 stopni/20 minut. Następnie zmiksować na pr. 12/ 10 sekund.Ostudzić. Misę umyć.
program: manualny
akcesoria: Trzepaczka
temperatura: 100
prędkość: 2
czas: 20
Krok 2
Do misy włożyć trzepaczkę. Dodać jajka, cukier i szczyptę soli. Ubijać pr. 6/1 minuta/100 stopni. Do masy dodać rabarbar oraz sok z cytryny i dalej mieszać prędkość 5/30 sekund/90 stopni. Dodać masło i mieszać, aż się roztopi prędkość 5/ 30 sekund. Ostudzić, przełożyć do słoików i używać np. do deserów.
program: manualny
akcesoria: Trzepaczka
temperatura: 100
prędkość: 6
czas: 1