Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do misy wyposażonej w ostrze UltraBlade, dodać ząbki czosnku oraz szalotki przekrojone na 4 części i włączyć turbo na 10 sekund.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Następnie ostrze zmienić na mieszadło, dodać łyżkę masła i ustawić program P1 Slow Cook na 130 stopni, czas 5 minut.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po tym czasie do misy dodać mięso i jabłka i włączyć ponownie P1 Slow Cook 130 stopni na 5 minut.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 4
Następnie dodać sok jabłkowy oraz świeży majeranek i uruchomić program P2 Slow Cook na 90 stopni - 25 minut. Danie podawać z kaszą gryczaną ugotowaną na sypko.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)