przepisy

Pikantna pasta z fasoli z rozmarynem

recipe time 1 min
recipe portion 1 poracja

2 łyżka OLIWA Z OLIWEK

1 ząbek CZOSNEK

1/2 łyżeczka CHILI

1 łodyżka rozmaryn świeży

1 szt. BIAŁA FASOLA Z PUSZKI

1 łyżka GĘSTA ŚMIETANA

1 szczypyta SÓL


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Do misy wlać oliwę, dodać chili, listki rozmarynu i przeciśnięty przez praskę czosnek. Podsmazyć prędkość 0/ 120 stopni/1 minuta 12/30

program: manualny

akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia

temperatura: 120

prędkość: 0

czas: 1

Krok 2

Do misy założyć ostrze do wyrabiania. Dodać odcedzoną z zalewy fasolę, odrobinę soli i śmietanę. Zmiksować prędkość 12/30 sekund. Podawać z pieczywem i np. świeżymi pomidorami.

program: manualny

akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia

temperatura: 0

prędkość: 12

czas: 0