Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Obraną cebulę, pokrojoną na ćwiartki umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 20 sekund przy prędkości 11.
Krok 2
Zastąpić ostrze mieszadłem, zebrać cebulę ze ścianek misy, dodać oliwę i kolendrę. Uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
W międzyczasie umyć pieczarki i pokroić je w ćwiartki. Po upływie 5 minut gotowania dodać pieczarki, tymianek, białe wino, sok z cytryny, przecier pomidorowy, cukier i sól do smaku. Uruchomić program Slow Cook P2 na 30 minut przy temperaturze 100°C.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Odstawić do ostygnięcia, następnie włożyć do lodówki i podawać dobrze schłodzone. RADA: Danie to smakuje najlepiej następnego dnia po przygotowaniu.