Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Krok 1 Do misy załóż trzpień od szatkownicy i tarczę A Szatkuj marchew, pietruszkę, cukinię, por. Po skończeniu wyjmij z misy warzywa. Zamknij pokrywę i wciśnij start. Obroty 10, temp. 0 C, czas 1 min
Krok 2
Krok 2 Do misy załóż nóż Ultrablade. Gdy uruchomisz urządzenie przez otwór w pokrywie wrzuć cebulę i czosnek. Zamknij pokrywę i wciśnij start. Obroty 12, temp. 90 C, czas 20 s
Krok 3
Krok 3 Zamień nóż na mieszadło, dodaj oliwę. Program Slow cook P1 Zamknij pokrywę i wciśnij start. Obroty 3, temp.130 C, czas 5 min
Krok 4
Krok 4 Następnie dodać poszatkowane warzywa, przyprawy,sól i pieprz do smaku. Program Slow cook P1 Zamknij pokrywę i wciśnij start. Obroty 3, temp.130 C, czas 10 min
Krok 5
Krok 5 Wsyp pęczak, dolej wody proporcjonalnie do kaszy, dodaj pokrojoną w kostkę paprykę oraz koncentrat, dopraw solą. Program Slow cook P3 Zamknij pokrywę i wciśnij start. Obroty 3, temp 95 C, czas 20 min