Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cieciorkę moczymy przez kilka godzin, następnie wkładamy do misy CC z mieszadłem i dodajemy 1l wody, do koszyczka wkładamy obrany seler Obroty 1 temp 100 czas 45min, wyjmujemy i studzimy
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 1
czas: 45
Krok 2
Do misy CC wkładamy łyżkę oleju i cebule pokrojoną w kostkę program wolne gotowanie P1
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Do misy CC zakładamy nóż ultrablende i dajemy cieciorkę, seler i cebule obroty 7 zwiększamy do 12 czas 2 min zbieramy ze ścianki masę i dodajemy jajka i przyprawy do smaku obroty 7 zwiększamy do 12 czas 30s pasztet przekładamy do blaszki keksówki o wymiarach 25x10cm i posypujemy dowolnie przyprawami i prażonymi pestkami dyni Pieczemy w piekarniku w temperaturze 180st. ok. 50 minut. Po przestygnięciu pasztet wkładamy do lodówki
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 7
czas: 2