Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę i czosnek obrać i pokroić w ćwiartki. Boczek pokroić w dużą kostkę.
Krok 2
Cebulę i czosnek umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować w trybie Turbo przez 15 sekund. Przełożyć do innego naczynia.
Krok 3
Do misy włożyć boczek i miksować przez 30 sekund przy prędkości 12 i temperaturze 100°C. Zamienić ostrze na mieszadło.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 12
czas: 30
Krok 4
Do misy dodać pozostałe składniki i na 2 godziny uruchomić program Slow Cook P3 przy temperaturze 100°C. Po 30 minutach rozbić duże kawałki mięsa za pomocą szpatułki
program: Wolne gotowanie - Risotto (P3)
Krok 5
Po zakończeniu gotowania przełożyć mięso do formy na pasztet i usunąć nadmiar tłuszczu z wierzchu.