Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
W misie wyposażonej w ostrze Ultrablade umieścić szalotki pokrojone na cztery części, ząbki czosnku, paprykę , słodką paprykę i oliwę i miksować na turbo przez 10 sekund.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Następnie zmienić ostrze na mieszadło i włączyć program P1 Slow Cook na 130 stopni, czas 8 minut.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Następnie całość zalać bulionem warzywnym, a w misie umieścić koszyk do parowania w którym ułożyć kawałki osolonej polędwicy z dorsza i włączyć program P2 Slow Cook na 95 stopni, czas 20 minut.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Po tym czasie ryba powinna być już gotowa. Wyjąć ją razem z koszykiem. Mieszadło wymienić na Ultrablade i miksować krem na gładką masę. Gotowe danie podawać z pęczakiem i sałatką ze świeżego ogórka.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 2