Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Kapustę posiekaj w paski i włóż do misy wyposażonej w mieszadło.
Krok 2
Dodaj pokrojony w kostkę boczek i pozostałe składniki (oprócz kopru).
Krok 3
Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC i 30 minut. Pod koniec gotowania dodaj posiekany drobno koperek.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Kapustę posiekaj w paski i włóż do misy wyposażonej w mieszadło.
Krok 5
Dodaj pokrojony w kostkę boczek i pozostałe składniki (oprócz kopru).
Krok 6
Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC i 30 minut. Pod koniec gotowania dodaj posiekany drobno koperek.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 0
czas: 0.5
Krok 7
Kapustę posiekaj w paski i włóż do misy wyposażonej w mieszadło.
Krok 8
Dodaj pokrojony w kostkę boczek i pozostałe składniki (oprócz kopru).
Krok 9
Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC i 30 minut. Pod koniec gotowania dodaj posiekany drobno koperek.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 0
czas: 0
Krok 10
Kapustę posiekaj w paski i włóż do misy wyposażonej w mieszadło.
Krok 11
Dodaj pokrojony w kostkę boczek i pozostałe składniki (oprócz kopru).
Krok 12
Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC i 30 minut. Pod koniec gotowania dodaj posiekany drobno koperek.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 0
czas: 0.5