przepisy

LIKIER Rafaelo

recipe time 15 min
recipe portion 8 porcji

25 kulki rafaello

80 g CUKIER

1 łyżeczka CUKRU WANILIOWEGO

2 szt. ŻÓŁTKA

200 ml śmietany 30%

200 ml wódka

230 ml MLEKO


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Do misy z nożem ultrablade dajemy rafaello, cukier i cukier waniliowy.

program: manualny

akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade

temperatura: 0

prędkość: 7

czas: 0

Krok 2

Następnie dodajemy żółtka i śmietanę.

program: manualny

akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade

temperatura: 70

prędkość: 3

czas: 6

Krok 3

Na koniec dodajemy wódkę i mleko. SMACZNEGO!!!!

program: manualny

akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade

temperatura: 70

prędkość: 3

czas: 6