Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Obrane szalotki, przekrojone na cztery i czosnek włożyć do misy z ostrzem Ultrablade, przytrzymać przycisk turbo na 10 sekund do pełnego posiekania.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Zmienić z ostrza Ultrablade na ubijaczkę, dodać gałązkę tymianku, ustawić 130°C 6 min prędkość- 4.
program: manualny
akcesoria: Trzepaczka
temperatura: 130
prędkość: 4
czas: 6
Krok 3
Po zakończeniu programu, dodać pokrojonego kurczaka i ustawić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 4
Gdy się skończy dodać pokrojoną cukinie, śmietankę, tabasco i ustawić raz jeszcze program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 5
Gotowe danie doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem posypać migdałami w płatkach.