Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do misy wlać wodę, włożyć kość z indyka, dodać listek laurowy, ziele angielskie i obrany czosnek. temp 80,czas 20 minut.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 80
prędkość: 0
czas: 20
Krok 2
Następnie wyjąć kość i dodać drobno pokrojone warzywa: marchewkę, selera, ziemniaki i cebulę, gotować 15 minut, temp 80, obroty 1
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 80
prędkość: 1
czas: 15
Krok 3
Dodać majeranek i pietruszkę, następnie wsypać kaszę i gotować15 minut, do miękkości warzyw i kaszy. Podczas gotowania należy uzupełnić wyparowaną wodę, gdyby krupnik był za gęsty. Pod koniec przyprawić do smaku pieprzem i solą.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 80
prędkość: 1
czas: 15