Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę i czosnek obrać i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 10
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać oliwę z oliwek i wędzony boczek, a następnie na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po zakończeniu programu dodać królika, suszone śliwki, bulion cielęcy, białe wino i skrobię kukurydzianą. Doprawić solą. Na 45 minut uruchomić program Slow Cook P2. Przez pierwsze 5 minut gotować bez zatyczki w pokrywie, by alkohol mógł odparować.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Podawać z makaronem lub zapiekanką ziemniaczaną.