Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Szalotkę, przekrojoną na ćwiartki oraz czosnek umieścić w misie wyposażonej w ostrze ultra blade i włączyć turbo na 10 s.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Następnie ostrze zmienić na mieszadło, dodać masło oraz tymianek i ustawić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Dodać pokrojony w grubą kostkę comber, ustawić prędkość 1 (pulsacyjnie) temperaturę 130°C, czas 9 min.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 130
prędkość: 1
czas: 9
Krok 4
Po zakończeniu dodać wszystkie składniki poza bobem, a gdy wszystkie składniki są w misie bób włożyć do koszyka do gotowania na parze i ustawić czas 20 min temperaturę 100°C prędkość 1 pulse.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 1
czas: 20
Krok 5
Gotowe danie dekorować koperkiem i wyłuskanym bobem.