Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do misy wyposażonej w ostrze tnące dodać czosnek i cebulę, i ustawić turbo na 10 s.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Po posiekaniu zmienić ostrze na mieszadło, dodać łyżkę masła i ustawić temperaturę na 130°C i czas 5 min.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Następnie z powrotem założyć ostrze, dodać ziemniaki, śmietankę, wywar, ustawić program Soup P1. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
program: Zupy - Kremy (P1)
Krok 4
Po zakończeniu można zupę zależnie od preferencji rozrzedzić śmietanką i wywarem. Zupę można podać z dodatkiem kawałków wędzonej ryby i świeżym koperkiem.