Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Masło umieścić w misie z założonym mieszadłem i miksować przez 3 minuty przy prędkości 3 i temperaturze 70°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 70
prędkość: 3
czas: 3
Krok 2
Dodać kawałki czekolady i topić przez 5 minut przy prędkości 3 i temperaturze 45°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 45
prędkość: 3
czas: 5
Krok 3
Mieszadło zastąpić ostrzem do wyrabiania. Dodać mleko skondensowane i pastę z orzechów. Miksować przez 30 sekund przy prędkości 7.
program: manualny
akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia
temperatura: 0
prędkość: 7
czas: 30
Krok 4
Masę umieścić w słoiku i przechowywać w lodówce. RADA: Pastę z orzechów laskowych można zastąpić kremem migdałowym.