Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
W misie z założonym mieszadłem umieścić margarynę. Topić przez 3 minuty przy prędkości 3 i temperaturze 70°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 70
prędkość: 3
czas: 3
Krok 2
Dodać kawałki czekolady i przez 5 minut miksować przy prędkości 3 przy temperaturze 45°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 45
prędkość: 3
czas: 5
Krok 3
Mieszadło zastąpić ostrzem do wyrabiania. Dodać mleko skondensowane i przez 30 sekund miksować przy prędkości 12.
program: manualny
akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 30
Krok 4
Masę umieścić w słoiku i przechowywać w lodówce.
Krok 5
W misie z założonym mieszadłem umieścić margarynę. Topić przez 3 minuty przy prędkości 3 i temperaturze 70°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 70
prędkość: 3
czas: 3
Krok 6
Dodać kawałki czekolady i przez 5 minut miksować przy prędkości 3 przy temperaturze 45°C.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 45
prędkość: 3
czas: 5
Krok 7
Mieszadło zastąpić ostrzem do wyrabiania. Dodać mleko skondensowane i przez 30 sekund miksować przy prędkości 12.
program: manualny
akcesoria: Ostrze do wyrabiania / kruszenia
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 30
Krok 8
Masę umieścić w słoiku i przechowywać w lodówce.