przepisy

Koktajl z buraka z wiśniami, bananem i kakao

recipe time 5 min
recipe portion 4 porcje

250 ml ŚWIEŻO WYCIŚNIĘTY SOK Z BURAKA

400 g MROŻONE WIŚNIE

3 szt. JABŁKA

200 ml MLEKO MIGDAŁOWE

5 szt. BANANY DOJRZAŁE

1 łyżeczka KAKAO

KILKA liść ŚWIEŻA MIĘTA


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Do misy wyposażonej w ostrze Ultrablade dodać wiśnie, jabłka, kawałki bananów i kakao całość zalać mlekiem i sokiem z buraka. Miksować wszystko na prędkości – 12 przez około 2 minuty.

program: manualny

akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade

temperatura: 0

prędkość: 12

czas: 2

Krok 2

Gotowy koktajl przelać do szklanek i ozdobić listkiem mięty.