Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Czosnek i cebulę obrać, grubo posiekać i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 0
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać oliwę i curry, a następnie na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Jagnięcinę pokroić w dużą kostkę. Dodać do misy wraz z mleczkiem kokosowym, pomidorami i bulionem. Doprawić solą. Na 45 minut uruchomić program Slow Cook P2.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Podawać udekorowane jabłkiem z ryżem basmati.