Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę i czosnek obrać. Umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 20 sekund przy prędkości 11.
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać oliwę z oliwek i białe wino, a następnie na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po zakończeniu programu dodać indyka pokrojonego w kostkę, pomidory, tymianek, liść laurowy, pokrojone w kostkę chorizo i skrobię rozrobioną w bulionie. Doprawić solą. Na 45 minut uruchomić program Slow Cook P2. RADA: Na początku gotowania można dodać ziemniaki. Chorizo można zastąpić kiełbasą
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Cebulę i czosnek obrać. Umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 20 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 20
Krok 5
Ostrze zastąpić mieszadłem. Dodać oliwę z oliwek i białe wino, a następnie na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 6
Po zakończeniu programu dodać indyka pokrojonego w kostkę, pomidory, tymianek, liść laurowy, pokrojone w kostkę chorizo i skrobię rozrobioną w bulionie. Doprawić solą. Na 45 minut uruchomić program Slow Cook P2. RADA: Na początku gotowania można dodać ziemniaki. Chorizo można zastąpić kiełbasą
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)