Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Pierś pokroić na kawałki, cebulę pokroić w piórka. Marchew obrać i pokroić na grubsze plastry. Do misy Tefala założyć mieszadło, wlać olej i wsypać cebulę i marchew. Ustawić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 2
Następnie dodać pokrojoną pierś z indyka i przyprawy. Ustawić obroty: 2 temperatura: 100C czas :5 minut. Włączyć.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 2
czas: 5
Krok 3
Następnie mięso zalać wodą tak, aby zakryła ona mięso. Ustawić obroty: 2 temperatura: 100C czas 30 minut. Włączyć.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 100
prędkość: 2
czas: 30