Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Pokrój łopatkę wołową w kostkę. Obierz czosnek i cebulę. Cebulę pokrój w dużą kostkę. Ogórki pokrój na plastry, a grzyby na kawałki wielkości ok. 2 cm.
Krok 2
Do misy z założonym ostrzem tnącym włóż pokrojoną cebulę. Miksuj przez 10 sekund przy prędkości 10.
Krok 3
Załóż mieszadło i szpatułką zbierz cebulę ze ścianek misy. Dodaj mięso, ogórki, przekrojony na pół czosnek, grzyby, paprykę i tymianek.
Krok 4
Dolej bulion i dosyp sporą szczyptę soli.
Krok 5
Ustaw program Slow Cook P2 na 100ºC na 2 godziny. W razie potrzeby dopraw do smaku solą i pieprzem. Gulasz podawaj gorący.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)