Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Szynkę i boczek namoczyć na 12 godzin, by pozbyć się soli. W innym naczyniu namoczyć na 12 godzin fasolę.
Krok 2
Cebulę obrać i pokroić. Umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 10
Krok 3
Zastąpić ostrze mieszadłem i dodać pomidory pokrojone w ćwiartki oraz oliwę. Na 10 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 4
Dodać resztę składników i na 1 godzinę 45 minut uruchomić program Slow Cook P2. RADA: Potrawa ta smakuje najlepiej dzień po przygotowaniu. Dobrze nadaje się też do zamrażania.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)