Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę, czosnek i ziemniaki obrać i pokroić w ćwiartki. Paprykę pokroić w kostkę. Mięso pokroić w kostkę o boku 2 cm i obtoczyć w mące. Cebulę i czosnek umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym i miksować przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 0
Krok 2
Zastąpić ostrze mieszadłem i zgarnąć składniki ze ścianek na środek misy. Dodać olej, czerwoną paprykę i paprykę w proszku. Na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Po zakończeniu programu dodać wołowinę, ziemniaki, pomidory, bulion i czerwone wino. Doprawić solą i pieprzem. Uruchomić program Slow Cook P2 na 1 godzinę i 20 minut. RADA: Wołowina powinna być dość tłusta. Przed podaniem można dodać odrobinę śmietany.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)