Tefal i-Companion Touch XL

Tefal i-Companion Touch XL

Tefal i-Companion XL

Tefal i-Companion XL

200 g miękkiego masła

150 g CUKIER

250 g mleka

4 szt. JAJKA

300 g MĄKI

100 g mąki ziemniaczanej


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Żółtka oddzielić od białek. Białka ubić na sztywno, motylek, obroty 8 czas 4 min w trakcie ubijania dodać łyżkę cukru. Pianę przełożyć do miseczki

program: manualny

akcesoria: Trzepaczka

temperatura: 0

prędkość: 8

czas: 4

Krok 2

a do misy CC dodać masło i cukier obroty 8 czas 3 min w połowie czasu dodać po jednym żółtku przez otwór w pokrywie

program: manualny

akcesoria: Trzepaczka

temperatura: 0

prędkość: 8

czas: 3

Krok 3

Dodać letnie mleko i mąki obroty 4 czas 1,30 min następnie wyjąć motylek dodać piane z białek i delikatnie zmieszać łyżką. Smażymy w gofrownicy. Podajemy z bitą śmietaną i owocami

program: manualny

akcesoria: Trzepaczka

temperatura: 0

prędkość: 4

czas: 1