przepisy
Tefal i-Companion

Tefal i-Companion

Tefal Companion XL

Tefal Companion XL

Tefal i-Companion XL

Tefal i-Companion XL

FARSZ DO PIEROGÓW Z MIĘSEM

recipe time 55 min
recipe portion 5 porcji

500 g MIELONE MIĘSO WOŁOWE

250 ml BULION WOŁOWY

1 szt. CEBULA

1 szt. MARCHEWKA

1 szt. PIETRUSZKA

50 g MASŁO

1 szczypta SÓL

1 szczypta CZARNY PIEPRZ


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Obierz cebulę, marchewkę i pietruszkę. Warzywa umyj i pokrój w dużą kostkę.

Krok 2

Do misy wyposażonej w ostrze tnące włóż cebulę i miksuj na prędkości 12 przez 10 sekund.

Krok 3

Dodaj marchewkę oraz pietruszkę i miksuj przez 10 sekund.

Krok 4

Dołóż mięso oraz masło i miksuj jeszcze przez 10 sekund. Wymień ostrze na mieszadło.

Krok 5

Dolej bulion. Dopraw solą i pieprzem do smaku. Uruchom program Slow Cook P2.

program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)

Krok 6

Odstaw farsz do ostygnięcia. Gdy uzyska temperaturę pokojową, możesz zacząć lepić pierogi.