Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do miski TCC wyposażonej w mieszadło włóż olej kokosowy, mięso, łodyżki kolendry, 2 łyżki dymki i posiekane chili. Uruchom program P1 na 5 minut.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 2
Po sygnale rozdrobnij łyżką mięso jeżeli to konieczne, dodaj pastę czerwonej curry i uruchom program na 3 minuty.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Następnie wlej mleko kokosowe, bulion i włóż paprykę wraz z grzybami. Uruchom program P2 slow cook na 15 minut. 1 minutę przed końcem wciśnij pauzę, dodaj szpinak, więcej pasty curry jeżeli to konieczne i dopraw sokiem z cytryny, cukrem, solą i pieprzem do smaku, po czym wciśnij ponownie start.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)
Krok 4
Wyłóż makaron do miseczek, wlej zupę i podawaj posypaną liśćmi kolendry, dymką i chilli.