Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Do misy wyposażonej w ostrze Ultrablade, dodać ząbki czosnku oraz cebule przekrojone na 4 części i włączyć turbo na 10 sekund.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 12
czas: 0.2
Krok 2
Następnie ostrze zmienić na mieszadło, dodać 3 łyżki oliwy i ustawić prędkość na 2, temperaturę 130 stopni i czas 5 minut.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 130
prędkość: 2
czas: 5
Krok 3
Następnie dodać mięso, ustawić prędkość na 2, temperaturę 130 stopni i czas- 1 minuta.
program: manualny
akcesoria: Mieszadło
temperatura: 130
prędkość: 2
czas: 1
Krok 4
Później dodać pomidory oraz oliwki i kapary i ustawić program Slow Cook P2 - 95 stopni na 30 minut. Po zakończeniu doprawić solą i pieprzem.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)