Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Cebulę i czosnek obierz, przekrój cebulę na pół i wszystko włóż do misy z założonym ostrzem tnącym. Miksować 10 sek. przy prędkości 12.
program: manualny
akcesoria: Ostrze tnące Ultrablade
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 10
Krok 2
Ostrze tnące wymienić na mieszadło, dodać olej i wybrać program Slow Cook P1
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Ustawiamy program Slow Cook na 30 min. Do cebuli dodajemy pokrojone w kostkę boczek i kiełbasę, dusimy razem 5 min, po tym czasie dodajemy ciecierzycę wraz z zalewą, gotować kolejne 5 minut. Następnie dodać passatę pomidorową i przyprawy. Całość gotować z przykrywką do zakończenia programu.
program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)