Skorzystaj z przepisu
w aplikacji Companion
Krok 1
Pieczarki i mięso pokroić w cienkie plastry. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i umieścić w misie z założonym ostrzem tnącym. Miksować przez 10 sekund przy prędkości 11.
program: manualny
temperatura: 0
prędkość: 11
czas: 0
Krok 2
Ostrze zastąpić mieszadłem, dodać oliwę i na 5 minut uruchomić program Slow Cook P1. Dodać mięso, koncentrat pomidorowy i dwie łyżki wody. Na 10 minut uruchomić program Slow Cook P3 przy temperaturze 100°C.
program: Wolne gotowanie - Podsmażanie (P1)
Krok 3
Dodać pieczarki i paprykę. Doprawić solą i pieprzem i na 10 minut uruchomić program Slow Cook P3 przy temperaturze 100°C. Na 5 minut przed końcem programu dodać śmietanę. RADA: By mięso było naprawdę miękkie i rozpadało się, można potrawę gotować nieco dłużej.
program: Wolne gotowanie - Risotto (P3)