przepisy
Tefal Companion XL

Tefal Companion XL

Tefal i-Companion XL

Tefal i-Companion XL

1000 g KISZONEJ KAPUSTY

100 g WĘDZONEGO BOCZKU

100 g KIEŁBASY JAŁOWCOWEJ

50 g SUSZONYCH PRAWDZIWKÓW

2 szt. LIŚCI LAUROWYCH

5 szt. ZIAREN ZIELA ANGIELSKIEGO

1 łyżka MIODU

1 łyżka POWIDEŁ ŚLIWKOWYCH


Wpisz numer telefonu lub adres e-mail
Anuluj

Krok 1

Suszone prawdziwki zalej wodą i odstaw na kilka godzin.

Krok 2

Odciśnij nieco kapustę kiszoną i pokrój na mniejsze kawałki. Przełóż do misy z założonym mieszadłem.

Krok 3

Kiełbasę i boczek pokrój w średnią kostkę. Dodaj je do kapusty.

Krok 4

Dodaj do kapusty także namoczone prawdziwki, przyprawy, miód oraz powidła.

Krok 5

Zalej kapustę bulionem grzybowym.

Krok 6

Nastaw program Slow Cook P2 na 2 godziny.

program: Wolne gotowanie - Duszenie (P2)